top of page
Search
  • Writer's pictureAveli

"Sisse lülitatud"

Updated: Jan 13, 2022

"Ma tean oma tähendust. Ma olen enda silmis väärtuslik, ma usaldan ennast üdini,

oma mõtteid, tundeid, olen enda jaoks arusaadav ja selge. Minus on enesekindlust, eneseteadlikkust. Julgen teha valikuid, otsuseid. Ma tean mida ma vajan, kuhu ma liigun oma elus. Oskan ennast vajadusel aidata, toetada, vaadelda endasse ja leida lahendusi. Olen enda jaoks kättesaadav, "sisse lülitatud" ja ma naudin endaks olemist".


Selliselt võiks kõlada isiklik sisemine seisund?


Suur osa elust juhtub ja asub meie sees. Meie hoiakutest, suhtumistest ja vaadetest lähtuvalt kujundame oma kogemusi ja uskumusi. Kõike on võimalik ümber häälestada ja tasakaalu sättida. Selleks tuleb kasutada oma tähelepanu ja suunata see endasse.


Viivian pühendas 30-päeva videoteraapia programmile. Olime igapäevases püsiühenduses, toetasin, suunasin ja avardasin tema teadlikkust ja palju muud.

Tema kogemuse tagasisidet saada lugeda juba siit edasi.


Miks ma valisin videoteraapia programmis osaleda?

Tundsin, et minu sees on suur segadus. Kuna mul ei ole aega kuhugi kellegi juurde teraapiasse minna, siis tundus loogiline valida just videoteraapia. Ma ei osanud sealt midagi oodata, aga samas tundus nii õige.


Mida programmis osalemine on mulle andnud?

Videoteraapia programm on andnud mulle enesekindluse tagasi. Tunde, et kõik mida ma teen on õige, sest see on minu elu ja minu otsused. Keegi teine ei saa seda muuta ja ei peakski.


Mõju?

Kui ma alustasin, siis soovisin rahu enda sisse, hingerahu. Just hingerahu ma olengi tagasi saanud, see on nii suur rahu, et vahel tundub see isegi eufooriline. Teadmise, et ma ei ole halb. Minus on elurõõm ja tahe.


Kuidas hindan ennast enne programmi ja pärast selle läbimist? Mis on muutunud?

Enne programmi elasin teistele, teiste soovid olid kõige tähtsamad, mind ei olnud, olid ainult kõik teised. Nüüd peale programmi, olen mina ise!

Julgen olla mina ise ja ma ei pea kellegile aru andma, miks ma mingisuguseid otsuseid teen, sest need on minu otsused. Ma hakkasin iseendale meeldima. Ma olen endasse isegi armunud, sest ma olen nii ilus hing. Lähedased on öelnud, et ma olen muutunud.


Mis meeldis kõige enam selle programmi juures, mis kestis 30-päeva?

Kuna ma tegin endast iga päev video, siis ma võisin olla seal just selline nagu ma sel hetkel olin. Ma olin katki, vihane, kurb, õnnetu. Ma ei pidanud ennast kuidagi vaos hoidma, ega õigeid sõnu otsima. Ma võisin kõike rääkida, mis minu päevas toimunud oli, ennast selle juures kuidagi halvasti tundmata. Ja see õpetas kõige rohkem. Samuti vastukaja- see oli alati nii siiras ja nii kohalolev, ma sain toetust, et mind keegi kuuleb ja on olemas, isegi siis kui mu maalim tundus see hetk on kokku kukkumas. Aveli, Sa oskasid näha minu sisse, mis mind tegelikult häiris, andsid õiged juhtnöörid kuidas edasi. See oli nii võrratu, kuidas Sa olid minu jaoks olemas. Aitäh!


Kellele ma seda programmi soovitaksin?

Soovitan kõigile, isegi kui elus on kõik korras, võiks selle programmi läbi teha, sest me näeme seal enda paremat mina. See õige mina, aga kipub tänapäeva virrvarris ära kaduma, siis on hea ennast kõrvalt vaadata ja ennast armastada. Samas kui natukenegi tunned, et ei saa aru mis elus toimub, võta see programm ja saad oma enesekindluse tagasi ja teed edaspidi kõik nii, et sa naudid oma elu!*Videoteraapia programmiga saada liituda igal ajal.

https://www.olemises.ee/programm


Tulemas on 20.01-26.01.22 mini versioon videoteraapia programmist, mis annab Sulle uutmoodi enesearengu kogemuse. See loob suuremat ühendust ja selgust iseendast.

Saad julgemaks, eneseteadlikumaks ning osa ühisest toetavast energiast.


Osalemiseks:

1. Anna mulle märku osalemise soovist enne 16.01.11.22, siis juhendan Sind edasi ja liidan kinnise FB grupiga.

2. Kirjuta mulle! Mis Sulle enda juures ei meeldi, mida Sa soovid endas muuta, arendada? Nimeta 3 asja. Näiteks: usaldamatus enda suhtes, ülemõtlemine, turvatunde puudus.


Osalemise soovist anna teada hiljemalt 19.01.22

102 views0 comments

Recent Posts

See All

Mul on alati rõõm kuulda, kui inimeste elud pärast seanssi või nõustamist muutuvad, järelikult teen midagi õigesti ;) Selle armsa naisega tegime 1 tunnise videokõne. Ta elab Soomes ning vajas toetust

bottom of page