top of page
Search
  • Writer's pictureAveli

PEA ENDALE ANTUD LUBADUSTEST KINNI!

Updated: Dec 16, 2020

Jagan teiega ühte väärtuslikku meeldetuletust, mille ma kirjutasin "Enesehinnangu tervendamise praktikad" grupile. See on minu meelest esimene ja kõige olulisem samm enesearmastuse suunas. Me ei loo endaga head suhet, kui veame ennast pidevalt alt. Kuidas ma saan end tõsiselt võtta, kui ma alalõpmata enda silmis ebaõnnestun? Näiteks, mõtled endamisi, et hakkan dieeti pidama. Homsest alates olen tublim. Ma ei söö magusat või siis lähen jalutama ja teen trenni. Tuleb homme ja hiilid nähtamatult mööda end kokkuleppest endaga. Sinu mina ju kuulis Sind. Sinu enda sisemine laps ka. Enesearmastuse juurde käib distsipliin. Kui lepid endaga midagi kokku, siis tuleb sellest ka kinni pidada. Siin ei saa olla kohta enesereetmisele või enda altvedamisele.

Ma olen ennast tuhandeid kordi reetnud ja alt vedanud, kuniks otsustasin midagi päriselt ka enda jaoks ja heaks teha. Mäletad, 1. märts soovitasin hakata päevikut pidama, enda tundmusi üles täheldama? See on üks viis enesele lähemale saamiseks. Kirjuta, iseendast ja endale. Ma kirjutasin terve eelmine aasta igast oma päevast. Ma tean kuidas see mõjub ja see mõjub lähendavalt. Sellel aastal pole ma sellist korrapärast kirjutamist teinud, aga 1. märts tegin ma selle ettepaneku ka endale ja seda olen ma igal õhtul ka teinud.

Mõtiskle olnule, anna endale andeks ja alusta otsast peale. Tee endaga uued kokkulepped, mis on lihtsaid ja teostatavad, aga natuke pingutust nõudvad. Pea nendest kinni, ole enda suhtes distsiplineeriv ning sealt hakkab enesearmastus ja eneseusaldus kasvama.16 views0 comments

Recent Posts

See All

Mul on alati rõõm kuulda, kui inimeste elud pärast seanssi või nõustamist muutuvad, järelikult teen midagi õigesti ;) Selle armsa naisega tegime 1 tunnise videokõne. Ta elab Soomes ning vajas toetust

bottom of page