top of page
Search
  • Writer's pictureAveli

MÕTTESELGUS

Updated: Jan 7, 2021

Minu peas on kihutanud erinevad mõtted korraga. Mõttekiirus lappab omasoodu, üks mõte jookseb teisele sisse, et pole kohtagi kus üks mõte saaks end lõpuni mõelda. Tohuvapohu ja segapudru korraga. Mäletan hästi seda aega, kui minu mõtted on minu üle valitsema hakanud, justkui mind üle võtnud. Minu mõtted on mind ennast hirmutanud, kahjustanud, häiresse paisanud ja mässinud endasse. Mõtted loovad ju tundeid ja sealt näiteks häireseisundiga emotsiooni langeda polegi mingi kunst. Kui negatiivne mõte saab jõudu juurde, siis olen end suht kurnatuks ikka küpsetanud. Sellel ajal polnud minus väga selget, läbi mõeldud ja tunnetatud mõtteselgust. Ehk see olemine on sullegi tuttav?

Õnneks on see aeg minu jaoks möödas. Mõtteselgus on nii kergendav

Täna ma julgen küll öelda, et ma saan kohe aru, kui mu mõistus hakkab juhtimist üle võtma ja seletama oma mõtetega. Näen seda ja oma teadlikkusega ma vabastan oma mõistuse juhipositsioonilt. Mõistusele on liiga koormav ja liiga suur vastutus olla minu Teadliku Olemuse juht. Mõistust võiks ja peaks juhtima siiski minu Kõrgem Mina, minu Teadlik Olemus, minu Vaim...kuidas iganes nimetada seda nähtamatut ja intelligentset energiavormi meis.

Täna ma suudan juba ise juhtida oma mõtteid. Mõtete kaudu liigub ka info ja sageli tulevad justkui sõnumid ja taipamised mõistuse mõtete kaudu minusse, aga need on üdini positiivsed, avardavad ja ilmselt saan ma enda Teadlikult Minalt selliselt informatsiooni. Minu mõistus usaldab Mind ja kes see Mina siis on keda mõistus usaldab, ikka see minu enda Teadlik Olemus. Kuidas siis mõistus on mind oma kangest haardest vabastanud? Ma olen suhtunud temasse ülima lugupidamisega ning ajapikku on ta õppinud usaldama minu Olemust. Ma näen ja tajun oma mõistuse tasandit ning temaga annab kõiges läbi rääkida. Tundub ulmeline, aga nii see minu kogemuses on olnud. Kõige enne olen ma muidugi harjutanud väga pikalt seda, kuidas enda mõtted ja mõistus kinni panna. Kuidas luua enda sisse vaikust, müravaba olemist ja see on puhtalt praktiseerimise küsimus.

Õnneks ma olen saanud osa sellistest suurepärastest tehnikatest ja praktikatest ning infot mõistuse olemuse kohta, et siis ise vaadelda ja tunnetada kuidas see minul töötab ja milline on minu kogemus teatud teadasaamistega.

Kui mõistuses olevad mõtted on kinni saadud, siis minu tõeline Olemuse saabki tunde ja enda loodud mõtte abil juhtida protsessi. See kõik on toonud mulle edu, sest ma olen võtnud selle aja, istunud endas ja mediteerinud.

Meditatsioonis oma tähelepanuga tunde hoidmisel (hea keskendumis harjutus), kuhu lisandub ülima teadlikkuse poolt suunatud mõtted, on suure loomise osa. Juhitud meditatsioonis tuleb energiatöö Sul endal ära teha. Selleks, et olla hea mediteerija ja energiate juhtija, selleks tuleb praktiseerida.

Kindlasti ma muutun veelgi vilunumaks ka selles ning siis saan rääkida juba uutest kogemustest ja teadasaamistest.

-Aveli Jänes30 views0 comments

Recent Posts

See All

Mul on alati rõõm kuulda, kui inimeste elud pärast seanssi või nõustamist muutuvad, järelikult teen midagi õigesti ;) Selle armsa naisega tegime 1 tunnise videokõne. Ta elab Soomes ning vajas toetust

bottom of page