top of page
Search
  • Writer's pictureAveli

Koristamise võlu

Vahest kaome võõrastesse energiatesse nii ära, et enda olemine lahustub. Seda juhtub ikka, sest raske on oma keset 100% kohal hoida...ma veel harjutan seda Kuid täna hommikul, kui enesetunne polnud kuigi hea hakkasin koristama. Ma olen seda enda puhul tuhandeid kordi märganud, et kui mu kodu, minu keskkond minu ümber on puhas ja korras, siis see toetab mind tohutul. See on olnud parim ja lihtsaim viis ennast aidata, kui on eksinud tunne. Tasakaal, rahu ning uued tundmused pääsevad esile, kui ruumis on ruumi. Ma tean, et kui ma koristan, siis ma lihtsalt ei korista tolmurulle vaid korrastan ka energeetiliselt. Koristamine on minu jaoks kui aktiivne meditatsioon, mis lõppeb alati parema enesetundega ja ehk see ongi üks võimas vaimne praktika mida igaüks enda heaks teha saab, luues välise ruumi abi enda sisse, enda jaoks rohkem ruumi, selgemat olemist.
35 views0 comments

Recent Posts

See All

Mul on alati rõõm kuulda, kui inimeste elud pärast seanssi või nõustamist muutuvad, järelikult teen midagi õigesti ;) Selle armsa naisega tegime 1 tunnise videokõne. Ta elab Soomes ning vajas toetust

bottom of page