top of page
Search
  • Writer's pictureAveli

KÕIK MIS SUL ON ARMASTAB SIND

Hiljuti küsiti, et mis on armastus minu arvates. Esimese hooga andsin sellise vastuse.

„Ma usun, et armastamine on nii loomulik, et me teeme seda iga päev...armastame ja me ei mõtle, et me nüüd armastame. Me lihtsalt armastame.“ Sealsamas kogesin endas avanemist uuele taipamisele, mis ütles: “Kõik mis Sul on armastab Sind.“

Hetkega tundsin, kuidas mu armas hommikumantel, mida sellel hetkel kandsin armastab mind, see on minu jaoks, mind soojas hoidmas, mind katmas. Toit, mida ma söön armastab mind, see on minu jaoks, see toidab mind jne. Justkui kõik mis mul on armastab mind oma kohaloluga ja olemasoluga.

Nii ma olen päevi ahminud endasse seda armastust, mida näen kõiges selles, mis mul on, mind armastamas ja mina märkan endas kõike armastada, hinnata ja väärtustada.

-Kõik mis mul on armastab mind-15 views0 comments

Recent Posts

See All

Mul on alati rõõm kuulda, kui inimeste elud pärast seanssi või nõustamist muutuvad, järelikult teen midagi õigesti ;) Selle armsa naisega tegime 1 tunnise videokõne. Ta elab Soomes ning vajas toetust

bottom of page