top of page
Search
  • Writer's pictureAveli

30-päevaga uude olemisse!

Meil lõppes Heleniga 30-päevane Videoteraapia Programm, kus olime igapäevases ühenduses ja loomises.

Alustasime seda teekonda Videoteraapia seansiga. Helen oli sellel ajal murelik ja üsna raskes kohas. Helen: "Enne programmi olin katki, kadunud, ebakindel, ohvris, pahur, vinguv, õnnetu, süüdistav."


Olen näinud ja kogenud mida suudame oma tähelepanuga luua ja mida tähendab inimesed endasse suunata. Selliselt igapäevane energia- ja tähelepanuvahetus on liigutanud neid uutesse olemistesse endas. Ka mina kasvan ja arenen koos oma armsate programmilistega.


Heleni tagasiside meie 30-päevasele teekonale.


Miks ma valisin selles programmis osaleda? Soovisin jõuda enesele lähemale, saamaks paremini aru oma piiravatest uskumustest, soovisin õppida vastutuse võtmist, teadvustamist ja enesearengut.

Mida see programm on mulle andnud? Väga palju! Enesekindlust, loovust, usku paremasse homsesesse, paremat lähisuhet ja kõige rohkem paremat suhet endaga.

Kuidas see programm on mulle mõjunud? Väga arendavalt, avardavalt, palju taipamisi, enesele lähemale jõudmist. Kõik on veel ees ja võimalik. Ma õppisin juhtima ennast, sain aru, et kõik on minu vastutada, mis minuga toimub. Olen elusse armunud.

Mis muutusi on see endaga kaasa toonud? Mul on tekkinud uus hingamine, armumise tunne elusse, mõningad uued harjumused, uued ideed, mida teha/ õppida. Jälgin ennast ja saan aru, et juhin enda elu. Enne programmi olin katki, kadunud, ebakindel, ohvris, pahur, vinguv, õnnetu, süüdistav.

Kuidas hindan ennast enne programmi ja pärast selle läbimist? Mis on muutunud? Muutunud on minu suhe endaga, rohkem energiat, rõõmu, loovust, parem kodune hkkond. Olen palju õnnelikum. Uued ideed, harjumused, uut moodi mõtlemine.

Mis meeldis kõie enam selle programmi juures? Aveli meeldis, see soojus, tähelepanu, tarkus, naiselikkus, kohalolu. Kõik see kuidas ta oli, tunnetas, juhendas, nüustas, tüstis – lihtsalt imeline. Usaldusväärsus, mida ta õhkas kirjeldamatult. Esimest korda elus, tundsin, et mind kuulatakse päriselt.

Kellele ma seda programmi soovitaksin? Kõigile, kes soovivad enesearengus sügavamaid kihte avastada, enesekindluse kasvatamiseks, oma hinge tee leidmiseks, kes soovivad aru saada miks nad kinni on jäänud/toppavad, lähisuhete peegeldamiseks, lapsepõlve traumade lahustamiseks, sõltuvustega tegelemiseks, enese elu paremaks juhiks olemises, ohvrirollist väljumiseks, vastutuse võtmiseks.*Videoteraapia programm on 1:1 personaalne mentor programm, kus video tegemisel-saatmisel-vaatamisel on videoteraapiline mõju.

Videoteraapia ning Videoteraapia Programmi meetodi ja formaadi looja on Aveli Jänes.


https://www.olemises.ee/programm
84 views0 comments

Recent Posts

See All

Mul on alati rõõm kuulda, kui inimeste elud pärast seanssi või nõustamist muutuvad, järelikult teen midagi õigesti ;) Selle armsa naisega tegime 1 tunnise videokõne. Ta elab Soomes ning vajas toetust

bottom of page